Åttondeseedade Simon Berglund/Malte Möregårdh till final

Den största skrällen i herrarnas dubbelklass är utan tvekan Simon Berglund och Malte Möregårdh som nu är klara för final efter att ha slagit ut två toppseedade par. Igår slog man ut veteranerna Pär Gerell/Jens Lundquist, Halmstad BTK/Söderhamns UIF och idag besegrade man fjolårsvinnarna Anders Eriksson/Anton Källberg från Söderhamns UIF. Vi noterar att två bröder möter varandra i finalen nämligen Malte och Truls Möregårdh.

Final
Bord 1, 13.45
Truls Möregårdh/Jon Persson – Simon Berglund/Malte Möregårdh

Skräll i går, skräll i dag. Simon Berglund och Malte Möregårdh är framme i final i herrdubbel efter en ny fin insats, den här gången mot Anton Källberg/Anders Eriksson från Söderhamn. 5-9 blev 12-10 i avgörande set och nu väntar final mot Jon Persson och Truls Möregårdh.

Slået op af Eskilstuna Bordtennisklubb / Eskilstuna Pingis i Søndag den 3. marts 2019
Hör skrällparet Möregårdh/Berglund efter vinsten mot Eriksson/Källberg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *