Per Sandström mästare i U20

Per Sandström från Söderhamns UIF mötte i finalen sin klubbkompis Anton Hjort och det blev en jämn tillställning över sju set. Hjort inledde starkast men sedan var det Sandström som tog tre raka set innan Hjort kunde kvittera till 3-3. I skilje följdes spelarna åt innan Sandström avgjorde matchen med en kantboll och kunde därefter stäcka händerna i skyn av glädje.

Alla resultat.

De jämna finalerna avlöser varandra. U20-finalen på herrsidan mellan klubbkamraterna Per Sandström och Anton Hjort var sannerligen inget undantag. Den tidigare Eskilstunaspelaren Per Sandström lyckades till slut vinna med 11-9 i skilje.

Slået op af Eskilstuna Bordtennisklubb / Eskilstuna Pingis i Søndag den 3. marts 2019
Guldmedaljören Per Sandström berättar om matchen mot klubbkompisen Anton Hjort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *