Truls Möregårdh vann finalen men också en VM-biljett

Truls Möregårdh vann sin första titel i herrsingelklassen när han besegrade Halmstad BTK:s Kristian Karlsson. Karlsson, som spelade sin fjärde singelfinal, var med och pressade Möregårdh i alla set men tillslut var det ändå 17-åringen som vann. Truls tog alltså sitt andra SM-guld i seniorsammanhang på en och samma dag.

Tack vare vinsten är Truls nu klar för VM som spelas 21-28 april i ungerska Budapest.

Truls Möregårdh – kungen av SM 2019. Bara 17 år gammal vinner han finalen mot Kristian Karlsson med 12-10 i sjunde och avgörande set. Segern går förstås till historieböckerna men ger också Truls en plats i den svenska VM-truppen.

Slået op af Eskilstuna Bordtennisklubb / Eskilstuna Pingis i Søndag den 3. marts 2019
Hör Truls efter vinsten mot Kristian Karlsson i herrsingelfinalen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *